Nogometni Dresovi

ساخت وبلاگ

Počevši od 2026., finale Champions League vjerojatno će se održati u Sjedinjenim Državama. Udruga europskih klubova (ECA), koja će se sljedeći tjedan sastati u Istanbulu, zalaže se za širenje tržišta, preseljenjem finala Lige prvaka u Sjedinjene Države. Što znači da većina europskih navijača obično bodri svoju omiljenu momčad na licu mjesta može samo ostati ispred ekrana u nogometnom dresu Paris Saint-Germain Nogometni DresoviChelsea Nogometni DresoviManchester Uniteda Nogometni Dresovi, itd., koji im se sviđa. .

Sjeveoameričko tržište postaje sve važnije za europski nogomet, a sve više finala i povezanih natjecanja održava se u Sjedinjenim Državama, što pozdravljaju UEFA i brojni klubovi. Osim toga, 22 od 28 prvoligaških klubova u Sjedinjenim Državama već imaju profesionalne nogometne terene.

Kako je finale Champions League izjednačeno, uobičajeno je da se igra na neutralnoj lokaciji izvan matične zemlje dva kluba. Ali odabir SAD-a kao konačnog mjesta održavanja znači da će europski fanovi morati promijeniti svoj raspored gledanja što će vjerojatno utjecati na ocjenu publike. S druge strane, u usporedbi s četiri glavne lige u Sjeveoj Americi, komercijalna vrijednost nogometa zapravo nije visoka u Sjedinjenim Državama. Održavanje finala Lige prvaka u SAD-u možda nije bila dobra odluka i vjerojatno će učiniti više štete nego koristi.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain Nogometni Dresovi, Chelsea Nogometni Dresovi, Manchester Uniteda Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 115 تاريخ : سه شنبه 29 شهريور 1401 ساعت: 22:40

Nekoliko igara je odgođeno zbog smrti kraljice Elizabete II. Prema Mikeu Keeganu, Chelseajeva domaća utakmica protiv Salzburga 15. rujna odigrat će se prema planu, ali domaća utakmica protiv Liverpoola 18. rujna možda se neće odigrati prema planu. Navijači možda neće moći vidjeti plave Dresovi Chelsea VS crvene Dresovi Liverpool.

Chelsea je upravo najavio svog novog glavnog trenera Grahama Pottera koji će zamijeniti Tuchela. Potter je započeo svoju trenersku karijeru u švedskom Östersundu i odveo je momčad iz četvrte lige u prvu ligu tijekom svojih sedam godina na čelu, čak je u jednom trenutku stigao do Europske lige. A taj je čovjek bio glavni organizator uspona Brighton & Hove Albiona od zadnjeg šestog kluba u Premier ligi do sile u usponu. Chelsea ima velika očekivanja od Portera, videći ga kao inovatora i suradnika koji može ojačati momčad inspirirajući svoje igrače. S druge strane, Tuchel je trenirao dugi niz godina, uvijek nevoljko prihvaćajući nove ideje. Chelsea, koji cilja na dugoročne ciljeve, vjeruje da će Potter u nadolazećim utakmicama donijeti sjajne rezultate.

Međutim, baš kada momčad željna borbe u svojim plave Dresovi Chelsea željna borbe i pobjede, događaj može odgoditi još utakmica, ali također daje Potteru više vremena da se upozna s timom. Uz vodstvo novog trenera, momčad bi mogla započeti novo poglavlje.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Chelsea,Dresovi Liverpool, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 87 تاريخ : يکشنبه 27 شهريور 1401 ساعت: 15:46

Ljetni transfer 2022. je zatvoren, ali sve se više informacija saznaje. Prema pisanju medija, PSG je ovog ljeta ponudio Neymara u Manchester City. Međutim, ponuda se odbija. Priča se da je Chelsea razmišljao i o potpisivanju Neymara.

 

PSG-ov potez vjerojatno je rješavanje sukoba mbappéa i Neymara u momčadi. Oboje imaju izuzetno jake osobnosti i žele biti jedini centar pažnje. U prošlom mjesecu Ligue 1, njih dvojica su se posvađali oko kaznenog udarca i čak su se posvađali u svlačionici.

 

Neymar je u vrlo dobroj formi za ovu sezonu, postigao je 5 golova u 7 utakmica. Ne želi napustiti PSG. Ovog ljeta javno je izjavio: "I dalje želim ostati u klubu." U međuvremenu, Mbappé je obnovio ugovor s PSG-om na tri godine, a nije isključeno da će u budućnosti Pariz prodati Neymara kako bi uspostavio Mbappéovu osnovnu poziciju u momčadi. Je li moguće da Neymar u budućnosti nosi novi Dresovi Premier League?

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Premier League, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 109 تاريخ : يکشنبه 20 شهريور 1401 ساعت: 18:03